Obiceiuri Care Fac Toti Banii

Obiceiuri care fac toti Banii

Cum îţi gestionezi emoţiile ca să faci şi să ai mai mulţi bani. 

(şi care sunt obiceiurile care fac toţi banii.)

PRET: £14.99

BONUS: free delivery in UK


CE SPUN CITITORII:

Ramona ZamfirMarketing Manager 

Am reusit sa ma detasez de cotidian si sa citesc carea lui Liviu. E scrisa ca o poveste, usor de citit dar pliiina da informatii incredibile. Nu e doar o poveste, e un manual! Un manual de supravietuire pe care mi l-as dori sa il citeasca fiecare om de pe planeta asta. As vrea ca fiu-meu sa o citeasca inaintea oricarei nuvele de la scoala. Pentru ca te ajuta sa devii ceea ce ti-e teama ca ai putea sa devii: FA-BU-LOS!

Am gasit solutii concrete in carte pentru toate intrebarile care apareau pe parcurs. Iar rezumatele la finalul fiecarui capitol au fost foarte utile pentru asimilarea informatiei. Recomand din tot sufletul aceasta carte pentru cei care doresc sa aduca prosperitatea in viata lor. E cu certitudine o carte care face toti banii!.

Andrei AgafitaSales Manager

Am citit cartea si va fi obligatorie pentru echipa cu care lucrez, pe langa "actioneaza profesionist", "karmic management", "secretele mintii de mlionar".  Sincer ma asteptam la cu totul altceva de la tine, dar m-am trezit cu o cartea asezata, calma. Marcel e omul care da impresia ca are tot timpul din lume si toata stiinta lumii e adunata in el... E o carte care trebuie citita si aplicata. Pot sa iti spun doar ESTI CEL MAI BUN! 

Simona LupsiaiAntreprenor
Laurentiu BerbeceInginer

Este o carte excelenta, exceptionala chiar! Cel mai mult mi-a placut faptul ca e o lectura foarte, foarte usoara. Carti de capatai precum "Secretele succesului", "De la idee la bani", nu au avut o lectura la fel de usoara (in cazul meu).Felicitari Liviu Pasat si mult succes! Recomand cartea tuturor!.

PRET: £14.99

BONUS: free delivery in UK


Ce primesti odata cu cartea:

BONUSURI în valoare de peste £100

  • Interviuri video cu oameni care au afaceri de milioane de euro..
  • E-book gratuit - ghid pentru o viată mai sanatoasă.
  • E-book gratuit - ghid de self-coaching
  • Health Coaching online - cum să ai parte de o nutriţie mai sanatoasă.
  • Alte bonusuri surpriză! Le găseşti în CARTE!

Bonusuri Video:  Oameni de succes


PRET: £14.99 - BONUS: free delivery in UK


Despre Autor:

Liviu Pãsat: Antreprenor, trainer, business coach

In '93 am avut ocazia sa descopar obiceiul de a ma instrui singur. Au urmat unii dintre cei mai frumosi ani din viata mea.

In 2005, la indemnul mai multor prieteni, am pasit in fata oamenilor si am inceput sa impartasesc valoarea pe care o acumulasem.  

In toti acesti peste 20 de ani de educatie continua pot sa zic ca le-am vazut pe toate: regimuri politice schimbate, ministri aparand sau disparand peste noapte, companii rasarind si apunand, crize financiare locale sau la nivel global.Un singur lucru s-a pastrat in toti acesti 20 si ceva de ani.

DORINTA OAMENILOR DE A FI LIBERI!

Si asta in conditiile unei LIPSE ACUTE de educatie, unei lipse acute despre cum sa trateze subiectul bani.​

Toate aceste provocari le-am trait eu si atunci cand am gasit solutiile am inceput sa le dau mai departe. Asa am ajuns sa sustin evenimente in fata a peste 30.000 de oameni din tara si din strainatate cu seminariile si workshopurile marca Liviu Pãsat.Acum este randul tau.

Ai ocazia de a incepe propria calatorie pentru a avea controlul banilor din viata ta!