7 zile de retreat in Dubai cu Dr. Joe Dispenza

by Liviu  - februarie 4, 2020

Spoiler alert: Articolul asta e doar un pretext – invitatie sa il citesti/urmaresti pe Dr. Joe Dispeza daca nu cumva o faci deja. 🙂  Mie mi se pare super tare ce valoare creeaza omul asta!

Eu l-am re-descoperit intamplator pe Netflix, in “Heal“, dupa care am cautat fascinat sa vad ce alt continut creeaza. (vazusem “What the bleep do we know” dar nu l-am retinut de acolo) 

Si l-am regasit intr-o serie “Re-wired” pe Gaia.com si in multe podcasturi de dezvoltare personala.

Asa ca m-am decis sa merg cat mai repede la un eveniment live. Asta se intampla in octombrie 2019. Cum primul eveniment si cel mai aproape era “Week long event Retreat” in Dubai, am facut ce am putut eu posbil sa ajung acolo. Si am ajuns! 🙂 

Evenimentul, pentru mine, cel interesat de autodescoperire si transformare personala, de depasirea limitelor, de spiritualite si vindecare, de obiceiuri cu energii, de miracole si rezultate in viata de zi cu zi, a fost WOW!!! 

Evenimentul este unul PREMIUM, de la organizare, continut, pret, experienta (iar pretul, dupa criterile mele de persoana care a participat de 2 ori la Date with Destiny, ar fi putut fi cu usurinta DUBLU).

Uite cateva idei, random, sper sa iti foloseasca si sa te inspire cel putin sa ii citesti cartile:

1 . Retreat 

Imi doream atat de mult sa ajung la un eveniment live, mai ales ca toate erau “Sold out”, incat nici nu m-am uitat sa vad ce fel de eveniment e. 🙂

Si am ajuns la eveniment cu mindsetul de participant la un seminar, cu un caiet nou in mana si o dorinta de a lua cat mai multe notite. Asta in ideea de a retine cat mai mult si pentru ca apoi sa pot impartasi si celorlalti.

Dupa 2 zile mi-am dat seama ca era vorba de un retreat 🙂

In mare, informatiile teoretice le primisem pe online, (trebuia le parcurgem inainte de retreat), iar in cele 7 zile, a fost vorba de “retreat“. Adica meditatie si alte exercitii de genul asta de autodescoperire cand “te retragi spre tine insuti”.

Si cheia era ca daca vrei sa ii ajuti pe ceilalti din cand in cand trebuie sa “retreat”. Sa te retragi de la impulsurile externe, care de fapt uneori nu iti dau voie sa treci la nivelul urmator.

Intebarea de acolo a fost: cat de des iti aloci timp sa te retragi spre tine insuti? Ca apoi sa poti sa iti crea si trai viata pe care ti-o doresti?

2. Tandemul “Intentie Clara” si “Emotie Profunda“.

Back to basics!

Despre asta vorbeste de fapt toata lumea: Tony Robbins, Bob Proctor, Geshe Michael Roach etc.

Ce iti doresti de la viata? Vrei sa creezi cu bucurie?

Atunci e nevoie sa ai o intentie clara, si apoi sa iti creezi starea interioara ca si cum ai primit deja!!! Simplu. Asa zice si Tony Robbins:  “Clearity is Power” si “Peak State”

Doar ca “repetitio mater studiorum est!” 

3. QUANTUM PHISICS

A fost probabil cea mai puternica experienta emotionala … argumenta logic despre cum poti deveni SUPERNATURAL!

DE-ASTA ITI RECOMAND SA CITESTI Dr JOE DISPENZA!!!

Daca esti genul de persoana cu o minte foarte analitica, ti se va potrivi foarte tare!

Dr Joe aduce atat de multe argumente din fizica cuantica, epigenetica, neuroplasticitate, neurostiinta, ca pentru prima oara mintea mea rationala era in extaz! Toate aveau sens!

Avea sens de ce sa meditezi, de ce sa te bucuri, de ce sa eviti emotiile negative, de ce sa fii observator al vietii tale, de ce sa iti activezi glanda pineala, de ce sa fii constient, de ce sa fii constient ca esti constient!

Si avea sens de ce sa iti faci un obicei din a fi recunoscator si sa celebrezi viata!

Avea SENS! Stii cum e asta? Magic! 🙂 

Ideea: Orice iti doresti exista ca potential in “quantum field”. Exercitiul e sa inveti sa accesezi frecventa aia si sa fii co-creator…

4. Centrul Inimii e poarta creatiei.

Poti crea din energia frustrarii, din nevoie, din lipsa, din competitivitate. Si astea sunt energii “motivatoare”

Exista insa un mod de a crea mult mai inalt. Din energia inimii. Workshop-ul te invata ce inseamna asta la modul experiential. 

Ideea: exerseaza cat mai des sentimentele frumoase. Centrul inimii e poarta care te conecteza la miracole.

5.  Universul raspunde la emotiile tale. 

Intentia creeaza camp electric. Emotia creeaza camp magnetic. Campul magnetic atrage experientele, rezultatele. Nota: universul raspunde la emotii, cu acelasi tip de camp. In rezonanta cu ce camp emiti.

Emiti sentimente de recunostinta, de bucurie, de prosperitate. Universul iti va da motive/situatii pentru a trai recunostinta, bucuria, de prosperitatea. In moduri noi si surprinzatoare! 

Emiti sentimente de frustrare, furie,lipsa? Universul iti va da motive/situatii pentru a trai frustrarea, furia, lipsa. In moduri noi si surprinzatoare 🙂 

Ideea: In primle clipe ale zilei fii recunoscator pentru ziua care urmeaza. Inainte de a adormi, fii recunoscator pentru ziua care a trecut.

6. Let Go and Let GOD

Universul raspunde in modul lui propriu si intr-un timp propriu. 

Nu e treaba ta cand si cum se creeaza miracolele. Treaba ta e sa creezi un camp electromagnetic coerent in minte si inima.

Ideea: seteaza-ti intentia, dar renunta la atasamentul tau fara de rezultat. Nu renunta la rezultat, ci la atasamentul tau fata de cum si cand ar trebui sa apara rezultatul.

7. The Unknown

De cele mai multe ori traim in mintea noastra, rumegand trecutul sau planuind un viitor predictibil. Magia se intampla de cele mai multe ori din necunoscut. 

Ideea: Am exersat cum e sa ai incredere in necunoscut. Sa ai credinta.

8. No ONE, No Body, No Thing, No Where, No Time

Un concept pe care il experimentezi dupa ce faci meditatiile. Un fel de 5D, asa  🙂

Mai greu de explicat cu cuvinte 3D. Trebuie sa il experimentezi si pe urma e usor de inteles 🙂

Il regasesti foarte usor in meditatiile lui Dr Joe. Cauta si vei afla 🙂 

Copyright: Ronny.Barthel

Ideea: The spaaaaaace. (prietenii stiu de ce 🙂 )

9. Meditatie

Definitia meditatiei e “a deveni familiar”. Si ideea e sa iti devina familiara constientizarea. A vechilor sabloane de gandire, sabloanelor emotionale si de comportament. Ca sa iti poti crea constient viata asa cum vrei tu, si dintr-un alt tip de energie, mai inalta.

Recomandare: mediteaza zilnic!

10. Energie

Stii cum zicea Einstein : O problema nu poate fi rezolvata de la acelasi nivel de constiinta de la care a fost creata. Asa ca daca vrei sa rezolvi o problema sau sa creezi ceva nou ai nevoie sa accesezi mai multa energie. Si de o frecventa mai inalta.

Ce obiceiuri ai ca sa iti ridici nivelul de energie? 

Iti recomand 3 lucruri:

  • instruirea
  • sa stai in preajma oamenilor cu energie pozitiva
  • meditatia.

Si sa inchei cu ce spuneam: acceseaza cat mai multe dintre materialele pe care le creeaza omul asta, carti, audio, video, fie ca sunt pe youtube, pe gaia, pe facebook, sau altundeva.

Vei avea doar de castigat!

Carti recomandate: TOATE 🙂

Audiobook-uri

Meditatii:

Site-ul oficial unde poti afla detalii despre evenimente si nu numai

Dr Joe Dispenza – Official website

#trainingneverstops #thinkaboutit #drjoedispenza

 

UPW Virtual cu Tony Robbins - A Fi sau a nu Fi Game Changer!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}