Cu si fara umbre de-ale lui Grey: De la ce vor barbatii la ce vor femeile

by Liviu  - februarie 12, 2016

Acum cateva luni, am primit o invitatie mai deosebita. Sa vorbesc pe un subiect neconventional: “Ce isi doresc barbatii?

Ideea a pornit de la organizatoarele evenimentelor “Femeia Viitorului“,  cu scopul de a oferi o conferinta premium de dezvoltare personala pentru femei.

Asa ca evenimentul a fost organizat in cadru restrans si dedicat in mod special femeilor.  

Curajoase – as zice eu. 🙂

De ce curajoase? Pentru ca desi, cred eu, orice persoana isi doreste sa isi gaseasca partenerul ideal, e nevoie de curaj ca sa recunosti ca da, mai ai de invatat despre celalalt.

E nevoie de curaj sa arati public, sa vada si altii, ca faci si ceva concret ca sa intelegi ce se intampla “de partea cealalta a strazii”.

Am acceptat provocarea si mi-am sustinut prezentarea cum am stiut mai bine. Doar ca mi-am permis sa intorc subiectul in directia pe care si-o dorea toata lumea… Nu iti spun, te las sa vezi mai jos.

Fiecare dintre noi isi doreste cate ceva. Si aparent nevoile sunt diferite. Ce vor femeile aparent e diferit de ce vor barbatii

Ce a rezultat poti vedea mai jos. Le multumesc fetelor de la Femeia Viitorului pentru ca au fost de acord ca inregistrarea sa fie publica.

A fost de altfel foarte dinamica, plina de energie, cu o interactiune atat de savuroasa incat s-ar putea sa vrei sa revezi anumite pasaje.

Te invit sa vezi inregistrarea, sa iti iei informatiile de care ai nevoie si sa tragi propriile concluzii.

AVERTISMENT: s-ar putea sa auzi lucruri spuse pe fata, direct, sincer, fara prea multe menajamente. 

 

 

 

PS Iar daca ai gasit lucruri de valoare, si crezi ca si altii ar putea beneficia de informatii, da mai departe! 

Vorba englezului: Sharing is caring! 🙂

3 idei de afaceri care vor exista "forever"

Leave a Reply

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}